About me

Een pagina over mij terwijl ik anoniem wil blijven, hmm, een vreemd idee misschien. Toch heb ik wat dingetjes neer te zetten hier. De reden dat ik anoniem wil blijven is heel simpel overigens, momenteel struggle ik met mijn ziekte maar ik wil in de toekomst natuurlijk wel weer terugkeren in de maatschappij en weet niet of ik het dan heel tof vind dat mijn naam, in combinatie met deze diagnose(s) overal op het internet terug te vinden zijn. Misschien verandert dit nog, misschien blijft het wel zo.

Goed, een kort stukje over het hoe en waarom. Tot voor een paar maanden terug leek ik een prima leven te leiden, ik heb mijn opleiding afgerond, werkte fulltime (had zelfs uitzicht op een vast contract), had mijn eigen auto en een prima sociaal leven. Dat sociale leven is gelukkig nog steeds prima maar de rest is opgegaan in rook met dat ik instortte. Vanwege mijn verleden en bepaalde dingen die ik daarin heb meegemaakt heb ik BPS (borderline persoonlijkheidsstoornis) en PTSS (post-traumatische stressstoornis) ontwikkeld, tevens heb ik de diagnose ADHD hoewel dit niets met mijn verleden te maken heeft zorgt het wel degelijk voor problemen. Op deze site, met deze blog, hoop ik wat meer duidelijkheid te geven over hoe het nu echt is om te leven met BPS en hier tegen in gevecht te gaan. Hopelijk succesvol. Tevens hoop ik wat positiefs te laten horen wat betreft BPS gezien er veel negatieve vooroordelen zijn hierover. Ik richt me vooral op het BPS gedeelte omdat ADHD en PTSS wat meer bekende diagnoses zijn en hier minder vooroordelen over heersen (dat is in elk geval hoe ik het ervaar) maar ook dit zal regelmatig aan bod komen in mijn blogjes.

Ik hoop, buiten mijn persoonlijke ervaringen, ook wat meer feitelijke informatie te kunnen geven over BPS, dit zal ter zijne tijd verschijnen en aangevuld worden. Voor vragen kan je het contactformulier gebruiken en voor opmerkingen kan je altijd reageren. Alvast bedankt voor het geduld, het lezen en het tonen van interesse.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s